Vi söker fler erfarna IT-Konsulter till Malmö

Vi på Saldab behöver förstärka vår leveransorganisation med nya medarbetare som kan hjälpa oss att leverera mervärden till våra kunder! Saldab har växt framgångsrikt sedan starten 2009 och är i dagsläget ett 40-tal anställda i Malmö och Göteborg.

Vi söker konsulter till Malmökontoret som har lång erfarenhet av att leverera de bästa lösningarna, antingen internt eller till slutkund. Du kommer att arbeta tillsammans med kunder och kollegor för att aktivt utveckla IT-miljöer.

Du ska kunna koordinera och utföra ditt eget arbete inom ett eller flera projekt, vanligtvis inom teknikområdet med fokus på infrastruktur. Du agerar rådgivare och teknisk expert inom dina specialistområden.

Du är initiativrik och driver självständigt arbetet framåt, viktigt för dig är att arbeta på ett strukturerat sätt. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Du är social, ansvarstagande, utåtriktad och kommunikativ med god pedagogisk förmåga och har en genuin förståelse för IT.

Du är självfallet ansvarstagande, noggrann och har förmågan att prioritera rätt när det är många bollar i luften. Du har flera års dokumenterad erfarenhet inom IT-infrastruktur, gärna inom datacenter och serverdrift. Du har förmodligen arbetat på en större IT-avdelning eller som konsult.

Du har förmodligen specialistkompetens inom någon eller några av områdena nedan:

  • Nätverksinfrastruktur (Cisco, Fortigate och HP, meriterande med tillhörande certifieringar)
  • Virtualisering (VMWare och Hyper-V)
  • Serverdrift (Windows och Linux, meriterande med tillhörande certifieringar)
  • Lagringslösningar (HP och ZFS)
  • Serverhårdvara (HP och Cisco)
  • Backuplösningar (Symantec, Veeam och PHDVirtual)

Om du tycker ovan låter intressant är du varmt välkommen att ta skicka CV till oss på rekrytering@saldabit.se!