Just nu upplever vi på Saldab ett kraftigt ökat intresse för våra tjänster och vi växer snabbt. Vi är övertygande om att det är kopplat till att vi alltid gör vårt bästa för att våra kunder ska ha en så problemfri IT-miljö som möjligt. På så sätt får vi nöjda kunder, och nöjda kunder genererar nya kunder. Förutom att vi är väldigt engagerade i våra kunder så är vi också oerhört stolta över våra medarbetares höga kompetensnivå och i vårt tycke så har vi lyckats rekrytera de bästa medarbetarna i branschen inom sina respektive områden.

En hög kompetensnivå och ständig kompetensutveckling har varit en framgångsfaktor för oss på Saldab och vi bidrar gärna till att höja kompetensnivån hos våra kunder. Genom årens lopp har vi samlat på oss värdefulla erfarenheter inom projektledning, ledarskap och metodik, men vi har också byggt upp ett stort nätverk av utbildningspartners inom dessa områden. Allt för att implementationsprojektet ska bli så framgångsrikt som möjligt och att slutanvändarna ska kunna vara effektiva i sitt arbete.

Vi är många på Saldab med lång erfarenhet från IT-branschen och sammantaget har vi ett mycket intressant nätverk. Vi vet helt enkelt vilka utbildare som är bäst.

Christer Steen
Säljare

Genom våra utbildningspartners kan vi erbjuda ett öppet schemalagt utbud, men också skräddarsydda företagsinterna kurser, helt baserade på respektive kunds unika förutsättningar och behov. Gemensamt för våra utbildare är att de inte bara behärskar teorin utan att de kompletterar kurserna med konkreta exempel från det dagliga arbetssituationerna.

Vårt erbjudande

Användarutbildning (med kunskapsinventering)
ITIL
Projektledning
Ledarskap

Vår kontaktperson

Christer Steen

Telefon:  040-620 67 84
Epostadress: christer.steen@saldabit.se