Vi på Saldab drivs av att hjälpa våra kunder att skapa en IT-miljö som är driftsäker, tillgänglig och modern. Det handlar helt enkelt om att våra kunder ska maximera effekten av sina IT-investeringar. Sedan många år tillbaka är telefoni en affärskritisk funktion som alltid ska vara tillgänglig, och nu integreras tal, video och data i snabb takt. Samlingsbegreppet för denna teknik är Unified Communications.

Genom att kombinera mångårig erfarenhet och kunskap från att leverera IT-tjänster med möjligheterna som tjänsterna och plattformarna inom Unified Communications innebär så kan vi ta fram och implementera skräddarsydda förslag som hjälper våra kunder att skapa kommunikationslösningar som är användarvänliga, stabila och kostnadseffektiva.

Det som är viktigast när vi tar fram en ny lösning inom telefoni och UC är att den ska vara enkel att hantera för användarna. Sen måste den ju alltid fungera, toleransnivån för driftstörningar är minimal.

Johan Söderlind
Säljare

Vi samarbetar med de marknadsledande tillverkarna inom respektive lösningssegment och genom att vara operatörs- och märkesoberoende så kan vi alltid ta fram det förslag som passar respektive kunds unika förutsättningar och behov.

Vid införande av telefoni så kan vi på Saldab genomföra en förstudie där vi analyserar kundens nätverk, detta för att undvika dålig samtalskvalitet på grund av problem med nätverket.

Vårt erbjudande

Telefonväxel som tjänst, egen eller hos operatör
Webshop för hårdvara såsom telefoner, headset och andra tillbehör
Servicedesk för snabb support
Lösningar för telefoni, såväl traditionell som ip-baserad
Lösningar för integration av tal, video och data
Videokonferenslösningar
Konferensrumslösningar för audiovisuell kommunikation
Skype for Business (fd Lync)

Vår kontaktperson

Johan Söderlind

Telefon:  040-620 67 63
Epostadress: johan.soderlind@saldabit.se