Saldab sponsrar en rad verksamheter genom finansiellt stöd och personligt engagemang från våra medarbetare. För oss är det viktigt att bidraga till samhällsförbättrande insatser både på lång och kort sikt. Här kan du läsa om några av våra åtaganden.

 

Mobile Heights

Mobile Heights

Saldab är medlem i Mobile Heights, en icke vinstdrivande medlemsfinansierad nätverksorganisation som knyter ihop aktörer inom näringsliv, akademi och offentlig sektor för att skapa tillväxt inom uppkopplad teknik. Organisationen grundades 2009 av Sony Mobile, Ericsson, Telia Company, Region Skåne och universiteten i Lund, Malmö och Blekinge. Högkvarteret Mobile Heights City finns i Ideon Science Park i Lund.

Läs mer på www.mobileheights.org

Världsnaturfonden Vänföretag 2018

Världsnaturfonden WWF

Inom Saldab har det alltid funnits ett starkt engagemang för djur, natur och miljöfrågor. Det märks inte minst på att vi genom vårt tjänsteutbud i form av exempelvis molntjänster levererade av vårt eget datacenter och lösningar för virtuella möten, bidrar till en minskad miljö- och klimatpåverkan. Världsnaturfonden WWF är en helt oberoende och partipolitiskt obunden miljö- och naturvårdsorganisation och är med sina drygt fem miljoner supportrar en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. Genom vårt arbete med Evidensia, en av Nordens ledande kedjor för djursjukvård, så får vi dessutom en ständig påminnelse om vikten av de projekt och lobbyarbete som WWF bedriver.

Saldab stödjer även ett antal idrottsföreningar i södra Sverige. Vi tycker att ungdomsidrott och föreningsliv är en viktig del av det svenska samhället och något vi gärna är med och bidrar till.