Vi på Saldab upplever ett kraftigt ökande intresse för våra tjänster och växer snabbt. Allt fler verksamheter vill helt enkelt bli kund till oss. Vi tror att detta beror på att vi alltid strävar efter att hjälpa våra kunder att maximera effekten av vad de spenderar på IT. Detta i kombination med att vi gör allt vi kan för att våra kunder ska ha en så problemfri IT-miljö som möjligt gör att vi har nöjda kunder, och nöjda kunder genererar nya kunder.

Vi har dessutom ständigt örat mot rälsen för att inte missa nya innovativa lösningar som kan hjälpa våra kunder att förbättra sin IT-miljö, inte minst lösningar som hjälper användarna i sitt dagliga arbete.

Men inte ens vi kan vara bäst på allt och vi har därför valt att ha djupa och långsiktiga samarbeten med partners som är marknadsledande inom sina respektive lösningsområden. Partners som ägnar varje arbetsdag åt att förbättra sina befintliga lösningar och utveckla nya. Allt för att hjälpa oss och våra kunder till en bättre IT-miljö.

En stor del av vår framgång beror helt klart på vårt goda samarbete med våra partners. Deras lösningar hjälper oss att skapa en modern, tillgänglig och säker IT-miljö till våra kunder

Martin Anderberg
VD