Saldab utökar framgångsrikt sin verksamhet

De senaste åren har Malmöbaserade Saldab mer än fördubblat sin omsättning och personalstyrka och därmed etablerat sig som en stark helhetsleverantör av IT- tjänster. Genom att dotterbolaget Reab med sitt säte i Göteborg byter namn till Saldab den 1- e november finns Saldab etablerat i fyra större städer i Sverige – Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping.

Saldab har funnits etablerat i Malmö under många år, men för några år sedan tog man i ledningen beslutet att renodla företaget och göra en omstart. Denna omstart har varit lyckosam för företaget som nu har flera stora, spännande företag bland sina kunder.

Vi har fått förtroendet att leverera tjänster till alltifrån det lilla företaget som till den stora koncernen med verksamhet både i Sverige och internationellt – och vi ser att intresset för oss och våra tjänster fortsätter öka. Det är vi väldigt stolta över, säger Daniel Marceau, VD på Saldab.

För denna hälsosamma tillväxt har Saldab utsetts till Årets Gasellföretag av Dagens Industri två år i rad. Kriterierna för att kunna utses till Gasell är högt ställda och endast en bråkdel av alla Sveriges aktiebolag passerar detta nålsöga. Trots de högt ställda kraven inom varje kriterium lyckas Saldab uppfylla alla de krav som ställs.

Än en gång visar det sig att vår strategi att enbart rekrytera de bästa medarbetarna i branschen säkerställer lönsam tillväxt. Det känns fantastiskt roligt att utses till Gasell för andra året i rad. Något vi ska tacka våra medarbetare och deras fantastiska engagemang för, säger Daniel Marceau, VD på Saldab.