Saldab tar IT-driftsåtagande för Evidensia Djursjukvårds kliniker i Danmark

Saldab utvidgar sin leverans till Evidensia med IT-driftsåtagande för koncernens samtliga kliniker i Danmark. Åtagandet innebär förutom integration och drift av IT-plattform också ServiceDesk med dansktalande personal. Detta är ett ytterligare steg i att effektivisera Evidensias IT för deras verksamheter i norra Europa.

Evidensia, Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård, bildades 2012 med sammanslagningen av några av Sveriges främsta djursjukhus och kliniker. Samarbetet med Saldab sträcker sig ännu längre tillbaka. Idag har Saldab ett helhetsansvar för Evidensias IT-drift och telefoni i Sverige, samt klienthantering och produktförsörjning för hela Norden. Saldab arbetar också på koncernnivå med Evidensias strategiska IT-frågor.

Med det nya åtagandet stärker Saldab sin position som marknadsledande i Norden för IT-drift till djursjukvård och tar dessutom ett strategiskt steg mot den danska marknaden.

”Att vi ännu en gång har fått utökat förtroende från våra kunder är förstås glädjande för oss. Det visar att vårt erbjudande står sig bra i en hårt konkurrensutsatt marknad. Nu har vi möjligheten att leverera högre tillgänglighet och servicenivåer till Evidensias verksamheter i Danmark, som dessutom är en marknad som är väldigt intressant för oss”, säger Martin Anderberg, VD, Saldab.