Saldab är ett snabbväxande bolag med fokus på att leverera kunskap, produkter och tjänster inom IT. Vi expanderar kontinuerligt vår verksamhet med rätt individer och har på relativt kort tid framgångsrikt etablerat oss i Öresundsregionen som en leverantör att räkna med.

Saldab är ett innovativt och lönsamt företag med stora ambitioner för framtiden. Vi är idag 14 anställda men vi ser en stark tillväxt framför oss och söker just nu förstärkning till vår leveransorganisation.

 

Om tjänsten
Vi har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster i Öresundsregionen och behöver därför förstärka vår leveransorganisation med fler drivna konsulter. Du kommer att ingå i ett team med andra högpresterande individer.

Arbetsuppgifter
I din roll som teknisk konsult kommer du att hjälpa kunder med deras IT; du arbetar för att de ska kunna koncentrera sig på sin kärnverksamhet. Du både utvecklar, implementerar och förvaltar deras tekniska plattformar.

Du kommer att ha ett tekniskt ansvar hos en del av våra kunder, i samverkan med kundansvarig säljare. Här kommer du även att fungera som teknisk rådgivare där du med din tekniska kompetens medverkar till att skapa förutsättningar för lyckade implementationer hos kunderna.

Din bakgrund
Du har troligtvis någon form av eftergymnasial utbildning. Du har arbetat ett antal år som IT-konsult eller IT-tekniker i branschen, eller i någon annan befattning/bransch som kan anses vara meriterande för tjänsten.

Du har bred erfarenhet av och kompetens inom exempelvis:
– Virtualiseringsplattformar (främst Vmware, men gärna även Microsoft och Citrix)
– Nätverkslösningar (lösningar baserade på teknik från Cisco, HP, Symantec, och Fortinet)- Serverplattformar (fokus på teknik från Microsoft)
– Affärskritiska funktioner (såsom SQL, Remote Workplace, lagring och backup)

Personliga egenskaper
Du drivs av att ta ansvar för ditt eget resultat och att ha möjlighet att forma din egen vardag – alla Saldabs konsulter har en utvecklingsplan som naturligtvis utformas i samråd med konsulten. På Saldab sätts kunderna alltid i främsta rummet. Därför ser vi gärna att du tycker om att driva affärer framåt och att i samråd med kunderna hitta de bästa lösningarna på deras problem Du trivs i samspelet mellan kund och leverantör och har lätt för att knyta kontakter med nya människor.

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind. Låter detta intressant? sök då tjänsten via www.dfind.se. Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan så fort som möjligt.

Har du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Pernilla Ohlsson på telefon 0733-57 36 01.