Saldab förstärker säljavdelningen!

Det är nu klart att vi förstärker säljkåren med två erfarna och meriterade säljare till både Malmö -och Göteborgskontoret! De nyanställda heter Yonas Watz och Christer Steen och vi är glada för att de väljer Saldab som arbetsgivare i sitt nästa steg i karriären. Dessa rekryteringar är en viktig pusselbit i vårt strategiska säljarbete och innebär att vi förstärker vårt redan mycket kompetenta säljteam ytterligare, något som är till stor nytta för Saldab, men framförallt så är det till stor nytta för våra befintliga och blivande kunder.

Vi är oerhört glada över att vi kan förstärka säljkåren med två så meriterade och erfarna säljare som Christer och Yonas. Precis som övriga säljare på Saldab så kombinerar de ett genuint intresse för respektive kunds unika behov och förutsättningar med ett stort engagemang, något som är grundpelarna för långsiktiga kundrelationer

−Roger Persson, Sälj- och marknadschef


Yonas han lång erfarenhet av försäljning och har bland annat jobbat på Smart Solutions och Ricoh. Yonas kommer att tillhöra Göteborgskontoret och börjar den 30 november. Christer har även han lång erfarenhet från försäljning och kommer närmast från Cornerstone. Christer kommer att utgå från Malmökontoret och börjar den 1 februari.

Yonas               christer svartvit

Yonas Watz                                                                         Christer Steen