Att digitaliseringen går i ett rasande tempo är det ingen som ifrågasätter, men trots detta så ökar pappersförbrukningen och utskrifter står fortfarande för en betydande del av företagens utgifter. Studier visar att ett mindre eller medelstort företag i genomsnitt spenderar 30 % av IT-budgeten på utskrifter.

Vi på Saldab har alltid som målsättning att hjälpa våra kunder att maximera effekten av det som spenderas på IT, och en minskad kostnad för utskriftshantering innebär att en större del av IT-budgeten i stället kan läggas på projekt som utvecklar verksamheten.


Just sit back and relax. Kunderna behöver bara komma ihåg numret till servicedesken, resten sköter vi.

Mikael Kvist
Säljare

Genom Managed Print får våra kunder full kontroll på sina kostnader samtidigt som de alltid har tillgång till den senaste tekniken. Kunden betalar ett fast pris per sida som inkluderar allt. Det innebär ett helhetsansvar för samtliga utskriftsenheter, kostnadskontroll, anpassad maskinpark för verksamheten samt service och support. När vi tar ombord nya kunder inom Print som tjänst så är vår målsättning att sänka kostnaden med 20-30 %.

Vårt erbjudande

Skräddarsydd tjänst
Kostnadseffektiv utskriftshantering
Full kostnadskontroll
Helhetsansvar
Endast en inköps- och servicekanal – Single Point of Contact
Smarta utskriftslösningar som minskar miljöpåverkan

Vår kontaktperson

Mikael Kvist

Telefon:  040-620 67 22
Epostadress: mikael.kvist@saldabit.se