Pressmeddelande: Saldab blir IT-leverantör åt Pågen

tillit viktigaste ingrediensen

Sedan den första februari 2016 har Saldab fått förtroendet att agera It-leverantör med totalansvar för Pågens servicedesk och klientplattform. Ett förtroende som bygger på en ömsesidig relation av tillit, delade värderingar och kontinuerlig utveckling.

– “För oss var det viktigt att ingå ett avtal med en lyhörd och proaktiv leverantör, som vill hjälpa Pågen att bli bättre, och som är genuint intresserade att utveckla processerna.” Christina Bengtsson, it-chef på Pågen.

Pågen har valt att placera servicedesken mitt i kontorslandskapet på sitt huvudkontor i Malmö. Här får medarbetarna känna sig som en del av Pågens gemenskap och servicedeskpersonalen fungerar som ambassadörer gentemot Pågens användare. Med på-platsen-support får Saldabs servicedesk även fördelen att lära känna och förstå användarna.

När valet av ny It-partner skulle göras berättar Christina att hon upplevde att Saldab kunde matcha deras önskan om ett samarbete där lösningar kan skräddarsys utefter kundens behov. Saldabs sätt, att lägga stort fokus på kundnöjdhet och att skapa starka band, stämde bra för Pågen.

Saldab ser med stor tillförsikt på samarbetet med Pågen, där stora möjligheter finns att nu som i framtiden förvalta och utveckla servicedeskfunktionen ytterligare.

-”Användarstöd är idag en oerhörd central och viktig uppgift i en IT-leverans och vi är väldigt glada och stolta över att få leverera denna funktion till Pågen. Saldabs VD Daniel Marceau.

För mer information kontakta:

Boel Lagerwal, kommunikationschef, Pågen, 0703 89 53 88, boel.lagerwall@pagen.se

Roger Persson, Sälj- och Marknadschef , Saldab, 040-620 67 66, roger.persson@saldabit.se

Pågen AB är Sveriges ledande bageri. De är ett familjeföretag vars bagartradition började redan 1878. Varje dag förser de brödälskare över hela Europa med Pågen® bröd, Gifflar™ och KRISPROLLS® skorpor. De omsätter 2,7 miljarder SEK och har 1400 medarbetare som bakar med kärlek. Läs mer på www.pågen.se