Vi på Saldab har mer än 20 års erfarenhet av att leverera IT-tjänster och systemdrift. Vi älskar verkligen teknik och har ständigt örat mot rälsen för att upptäcka nya innovativa lösningar som våra kunder kan dra nytta av. Våra kunder finns i hela Norden men främst av allt i Sverige. Den gemensamma nämnaren för våra kunder är att IT för dem är driftskritiskt.

Vi arbetar brett, från analys, implementation och drift, till rådgivning inför nya investeringar. Våra tjänster kan levereras från våra egna toppmoderna datacenter, men även i kundernas egna datacenter eller via någon av de publika molntjänsterna. Vår ServiceDesk är öppen 24/7/365 och bemannas av våra engagerade, kompetenta och erfarna 1st, 2nd och 3rd Level-konsulter.

Saldab har ett 90-tal anställda fördelade på våra fem orter i Sverige: Malmö (HK), Lund, Göteborg, Jönköping och Stockholm. Vi har blivit utnämnda DI-Gasell fyra år i rad och är naturligtvis AAA-ratade. I vårt tycke har vi lyckats rekrytera de bästa medarbetarna i branschen inom sina respektive områden. Vi är oerhört stolta över det engagemang och den kompetens våra medarbetare visar upp gentemot våra kunder. Ett kvitto på detta är våra långvariga kundrelationer, något som alltid är vår självklara målsättning.

Saldab ingår sedan 2017 i Dustin Group.