Vi på Saldab har mer än 20 års erfarenhet av att leverera IT-tjänster och systemdrift. Vi älskar teknik och har ständigt örat mot rälsen för att upptäcka nya innovativa lösningar som våra kunder kan ha nytta av. För det är nämligen alltid målet för oss; att hjälpa våra kunder att ständigt förbättra och utveckla sin IT-miljö. Våra kunder finns främst i Sverige, men även i övriga Norden. Den gemensamma nämnaren för våra kunder är att IT är driftskritiskt.

Vi arbetar brett, från analys, implementation och drift, till rådgivning inför investeringar i nya system och hur dessa bäst integreras i befintliga IT-system. Våra tjänster kan levereras från våra egna toppmoderna datacenter, men även i kundens egna datacenter eller via någon av de publika molntjänsterna. Vår servicedesk är öppen 24/7/365 och bemannas av våra engagerade, kompetenta och erfarna 1st, 2nd och 3rd Level konsulter.

Saldab har ett 80-tal anställda fördelade på våra fem orter i Sverige; Malmö (HK), Lund, Göteborg, Jönköping och Stockholm. Vi har blivit DI-Gasell fyra år i rad och är naturligtvis AAA-ratade. I vårt tycke har vi lyckats rekrytera de absolut bästa medarbetarna i branschen inom sina respektive områden. Vi är oerhört stolta över det engagemang och den kompetens som våra medarbetare visar upp gentemot våra kunder. Ett kvitto på detta är våra långvariga kundrelationer, något som alltid är vår självklara målsättning.

Saldab ingår sedan 2017 i Dustin Group.