Som IT-leverantör stöter vi ofta på IT-chefer och IT-medarbetare som upplever licensregler och licenshantering som krångligt. Till råga på allt så är det inte helt ovanligt att reglerna ändras och nya avtalsformer införs. Det har vi full förståelse för, och faktum är att vi inte heller tycker att licensrådgivning är så enkelt alla gånger. Det råder inget tvivel om att våra konsulter vet precis vilken mjukvara som de rekommenderar, men regelverket kring licenseringen är inte alltid glasklar.

Vi tar därför hjälp av särskilt utvalda partners som ägnar varje arbetsdag åt just detta. Att ständigt vara uppdaterade på regelverk, förändringar och nya avtalsformer kring licensiering av mjukvara.

Vi på Saldab vill alltid hjälpa våra kunder att få ut så mycket som möjligt av sina IT-investeringar, och att välja rätt mjukvara och rätt licensavtal är en viktig pusselbit i detta arbete. Med stöd från våra partners säkerställer våra konsulter och säljare att rådgivningen är både effektiv och anpassad efter varje kunds unika förutsättningar och behov. Självklart så omfattar vårt erbjudande produkter från samtliga ledande mjukvarutillverkare.

För mig är det viktigt att kunderna ser oss som en Trusted Advisor, att de kan lita på att vi alltid tar fram den lösning som passar dem bäst.

Kim Thodenius
Presale

Vårt erbjudande

Servicedesk för snabb och effektiv support
Rådgivning om mjukvara och licenser
Licenshantering med möjlighet till ROI-analys
Påminnelser om förnyelser
Övervakning av support- och underhållsavtal
Molntjänster som exempelvis Office 365 och klient- och serverskydd

Vår kontaktperson

Kim Thodenius

Telefon:  040–620 67 85
Epostadress: kim.thodenius@saldabit.se