IT-Konsult sökes till vårt kontor i Jönköping!

Saldab expanderar och behöver nu utöka sin organisation med IT-konsulter till kontoret i Jönköping.

Saldab är ett framgångsrikt IT-företag med fokus på hosting, hybridlösningar, molntjänster och funktioner. Sedan starten 2009 har Saldab vuxit stadigt och är i dagsläget 80 anställda på sina 5 kontor – Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping och Lund. Saldab är ett gasellföretag och har fått utmärkelsen fyra år i rad – 2013, 2014, 2015 och 2016. I denna snabbt växande organisation ges du möjlighet att ta dig an nya karriärsutvecklande utmaningar i sällskap av kompetenta, hungriga och positiva kollegor. Läs mer om Saldab på www.saldabit.se

 Arbetsuppgifter

Som Senior IT-konsult på Saldab kommer du tillsammans med kollegor att leverera förstklassiga IT-lösningar internt och till slutkund. Du kommer bland annat att utföra design, förstudier, tekniska installationer och implementationer med ansvar inom delar av leveransorganisationen, projekt och kompetensgrupper.

Du kommer arbeta med parallellt med flera projekt, vilket ställer krav på din förmåga att prioritera, koordinera samt utföra dina uppgifter med god struktur. Du kommer även att agera rådgivare och teknisk expert för ditt/dina specialistområden. Att vara affärsmässig gentemot kunder och medarbetare är viktig i denna roll.

Din profil

Vi söker dig med djup teknisk kunskap och erfarenhet av att utveckla IT-miljöer med fokus på att omvandla teknik till nytta för en verksamhet eller användare. Vi ser gärna att du idag arbetar som it-konsult eller som specialist på någon IT-avdelning.

Du som söker har flera års dokumenterad erfarenhet inom IT. Körkort krävs för tjänsten.

Som person är du initiativrik och arbetar med god struktur. Du är utåtriktad, kommunikativ och uttrycker dig med lätthet i tal och skrift, både på svenska och engelska. Kvalitet är viktigt för dig och med stor ansvarskänsla och noggrannhet tar du dig an dina uppgifter. Du har en genuin förståelse för IT och med pedagogisk förmåga kan du involvera kollegor och kunder på ett professionellt sätt.

Vi kan erbjuda dig 

Saldab är ett framstående IT-företag som tillhandahåller en innovativ och trivsam arbetsmiljö där det ges stor möjlighet till utveckling.

  • Vi jobbar med några av Sveriges mest spännande företag och här ges det möjlighet att arbeta inom olika segment och branscher.
  • Vi tar vara på våra talanger och ser till att utveckla individen, både på lång och kort sikt
  • Vi erbjuder kvalificerade utbildningar och certifieringar inom de senaste lösningarna

Uppdragslängd/Arbetstid
Heltid

Placering
Jönköping

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Startdatum
Enligt överenskommelse

Ansökan
Välkommen med din ansökan till HR, Stine Lövstad, stine.lovstad@saldabit.se. Om du har frågor rörande tjänsten går det även bra att ringa Stine på 040-620 67 52.

Vi jobbar löpande med rekryteringen så ansök redan idag. Välkommen till en ny karriär!

Om Saldab
Saldab är ett framstående IT-företag som tillhandahåller en innovativ och trivsam arbetsmiljö där det ges stor möjlighet till utveckling. Vi erbjuder kvalificerade utbildningar och certifieringar inom de senaste lösningarna och tillsammans med motiverande och högpresterande kollegor har du roligt på jobbet samtidigt som du ständigt utmanas i att leverera de effektivaste lösningarna till kund. Här ges du verkligen möjlighet att utvecklas och göra karriär.