Intresset för videokonferensmöten växer snabbt och det är inte så konstigt. För verksamheterna så innebär det en möjlighet till effektivisering, både sett till arbetstid och kostnader, men det är ju också en stor fördel utifrån det miljömässiga perspektivet. Tekniken utvecklas snabbt inom detta område och PC-baserade lösningar konkurrerar i allt större omfattning med de traditionella videokonferensanläggningarna.

Vi på Saldab har lång erfarenhet av att skräddarsy lösningar för distansmöten och har ett nära samarbete med de marknadsledande leverantörerna inom respektive produktområde. Detta innebär att vi har en ständig bevakning på den tekniska utvecklingen och kan därmed föreslå en lösning som är utformad efter respektive kunds unika förutsättningar och önskemål.

Vi hjälper till i projektets alla faser, från lösningsförslag till installation och utbildning. Just utbildning av användarna är viktigt, och något som många gånger glöms bort när en ny lösning installeras. Det handlar om att räta ut alla frågetecken som finns så att verksamheten snabbt kommer igång med att nytta lösningen och de möjligheter som den innebär.

Förutom lösningar för distansmöten så är vi på Saldab även återförsäljare av interaktiva skrivtavlor. En lösning som ger kunderna möjlighet att effektivisera mötet markant då allt som skrivs på tavlan är i digital format och hamnar direkt i datorn. En lösning som många skolor har investerat i, men som vi också har installerat hos många andra typer av verksamheter.

Vårt erbjudande

Bevakning på den tekniska utvecklingen
Lösningsförslag
Installation
Utbildning
Support

Vår kontaktperson

Mikael Kvist

Telefon:  040-620 67 22
Epostadress: mikael.kvist@saldabit.se