Silfverqvist-sldb_ronnie2_featured

Som Service Delivery Manager behöver Ronnie Tucakovic komma kunderna inpå skinnet

Det är inte frågan om huruvida Ronnie Tucakovic trivs med sitt jobb. Det är det ingen tvekan om. Men hur ser han egentligen på sitt uppdrag som Service Delivery Manager, och hur vinner kunderna maximal nytta av hans position i leveransledet? Det, och värdet av att kommunicera med sina kollegor, pratar gärna Ronnie om. RonnieLäs mer.

sldb-mikael-kvist_web_featured1

Med tillit i grunden bygger Mikael starka kundrelationer

Mikael Kvist är KAM på Saldab med 30 års erfarenhet i branschen. Han började sälja datateknik på den tiden det de flestas ögon var lite mer än avancerade skrivmaskiner. Genom sitt bolag Kontorscity levererade han datorer, faxar, kopiatorer och nätverksprylar till företag i Skåne i nära två decennier innan han slog ihop sig med Saldab.Läs mer.

nar_alla_vinner_emmaa_main

Bra chefskap är när alla vinner

När knäskadorna gjorde att Emma Åstrand fick lägga handbollen på hyllan ­– efter flera år i elitserien – fann hon sig på samma gång lägligt nog klar med sin utbildning från personal- och arbetslivsprogrammet i Lund. Fem år senare sitter hon på Saldabs kontor i Malmö och berättar om varför hennes jobb som HR-chef verkligenLäs mer.

Saldab - Martin Anderberg

För Saldabs vd Martin Anderberg är IT ett livslångt lärande

Att få till en liten pratstund med Saldabs vd Martin Anderberg innebär tydligen vissa svårigheter. Inte så konstigt kanske när man tänker på den resa Saldab har gjort och fortsätter på idag som en del av Dustin. Och sen gäller det nog att vara lite uppmärksam, för Martin pratar snabbt och involverat med många trådar,Läs mer.

Saldab - Amnah Warda

Amnah hjälper kunderna till en bättre arbetsvardag

Amnah Warda är en av ett 15-tal medarbetare på Saldab som arbetar i vår mycket uppskattade ServiceDesk. Hon är en av våra duktiga och engagerade tekniker som varje dag hjälper användarna ute hos kunderna komma till rätta med små och stora problem som rör deras IT-miljö. IT ska ju helt enkelt bara fungera. Men ocksåLäs mer.

Thomas Shultz

Entreprenör som hjälper kunderna utvecklas

Sedan maj månad leds Saldabs team i Göteborg och Jönköping av Thomas Schulz, en ledare som framför allt använder sin långa tekniska bakgrund för att idag hjälpa kunder förstå IT ur ett affärsmässigt perspektiv. Till sin hjälp använder han ofta ett av sina favoritverktyg. ”Det bästa jag vet är en whiteboardtavla”, säger Thomas. ”Jag finnerLäs mer.

Saldab - Magnus Öhrström

Projektledare med öga för logistiken

Det märks på Magnus Öhrström att han passar bra till att leda komplexa integrationsprojekt. Han är lugn till sitt sätt, anspråkslös i talet, och gör ingen stor grej över vad han arbetar med. Olika projektledare har olika stilar och arbetsmetoder. För Magnus verkar det handla om att möta och hantera osäkerhet och riskfaktorer på ettLäs mer.

Saldab Fredrik Borg

Ett ledarskap för alla

Trots att Fredrik Borg kommer från teknik- och hårdvaruhållet är det tydligt att det är ledarskap som är hans passion i yrkeslivet. Genom sin roll som konsultchef på Saldab har han också lyckan att få jobba med det dagligen. Fredrik började i sin nuvarande roll vid årsskiftet, men hans historia med Saldab sträcker sig mycketLäs mer.

Saldab - Marclus Lundgren

IT:n fungerar – precis som alla andra dagar

Marcus Lundgren har nästan alltid arbetat med IT-drift i olika former. Det är han som ser till att systemen fungerar, applikationerna patchas, och flaskhalsar och driftstopp undviks. Ute hos kunderna märks inget av detta: användarna kan logga in på morgonen, läsa sin e-post, starta sina program och komma in på intranätet. Precis som alla andraLäs mer.