Saldab - Martin Anderberg

För Saldabs vd Martin Anderberg är IT ett livslångt lärande

Att få till en liten pratstund med Saldabs vd Martin Anderberg innebär tydligen vissa svårigheter. Inte så konstigt kanske när man tänker på den resa Saldab har gjort och fortsätter på idag som en del av Dustin. Och sen gäller det nog att vara lite uppmärksam, för Martin pratar snabbt och involverat med många trådar,Läs mer.

Saldab - Amnah Warda

Amnah hjälper kunderna till en bättre arbetsvardag

Amnah Warda är en av ett 15-tal medarbetare på Saldab som arbetar i vår mycket uppskattade ServiceDesk. Hon är en av våra duktiga och engagerade tekniker som varje dag hjälper användarna ute hos kunderna komma till rätta med små och stora problem som rör deras IT-miljö. IT ska ju helt enkelt bara fungera. Men ocksåLäs mer.

Thomas Shultz

Entreprenör som hjälper kunderna utvecklas

Sedan maj månad leds Saldabs team i Göteborg och Jönköping av Thomas Schulz, en ledare som framför allt använder sin långa tekniska bakgrund för att idag hjälpa kunder förstå IT ur ett affärsmässigt perspektiv. Till sin hjälp använder han ofta ett av sina favoritverktyg. ”Det bästa jag vet är en whiteboardtavla”, säger Thomas. ”Jag finnerLäs mer.

Saldab - Magnus Öhrström

Projektledare med öga för logistiken

Det märks på Magnus Öhrström att han passar bra till att leda komplexa integrationsprojekt. Han är lugn till sitt sätt, anspråkslös i talet, och gör ingen stor grej över vad han arbetar med. Olika projektledare har olika stilar och arbetsmetoder. För Magnus verkar det handla om att möta och hantera osäkerhet och riskfaktorer på ettLäs mer.

Saldab Fredrik Borg

Ett ledarskap för alla

Trots att Fredrik Borg kommer från teknik- och hårdvaruhållet är det tydligt att det är ledarskap som är hans passion i yrkeslivet. Genom sin roll som konsultchef på Saldab har han också lyckan att få jobba med det dagligen. Fredrik började i sin nuvarande roll vid årsskiftet, men hans historia med Saldab sträcker sig mycketLäs mer.

Saldab - Marclus Lundgren

IT:n fungerar – precis som alla andra dagar

Marcus Lundgren har nästan alltid arbetat med IT-drift i olika former. Det är han som ser till att systemen fungerar, applikationerna patchas, och flaskhalsar och driftstopp undviks. Ute hos kunderna märks inget av detta: användarna kan logga in på morgonen, läsa sin e-post, starta sina program och komma in på intranätet. Precis som alla andraLäs mer.

Saldab - Erik Hallberg

Bland lagar och luckor i molnen

Att vara ny på Saldab är inte längre vad det en gång har varit. Företaget har vuxit kraftigt den senaste tiden med många nya ansikten på kontoret. Erik Hallberg är en av många lyckade nyrekryteringar under 2016. Som konsult inom moln och säkerhet har Erik ett brett arbetsfält, och det märks på alla de projektgrupperLäs mer.