Junior IT-konsult till växande Saldab!

Saldab expanderar och behöver nu utöka sin organisation med en Junior IT-konsult till Stockholmskontoret.

Saldab är ett framgångsrikt IT-företag med fokus på hosting, hybridlösningar, molntjänster och funktioner. Sedan starten 2009 har Saldab vuxit stadigt och är i dagsläget 70 anställda på sina 5 kontor – Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping och Lund. Saldab är ett gasellföretag och har fått utmärkelsen tre år i rad – 2013, 2014 och 2015. I denna snabbt växande organisation ges du möjlighet att ta dig an nya karriärsutvecklande utmaningar i sällskap av kompetenta, hungriga och positiva kollegor. 

Arbetsuppgifter

Som Junior IT-konsult på Saldab består arbetsuppgifterna främst av att leverera lösningar till kund. Detta sker både på plats och remote och det är stor variation på ärenden och lösningar.

Du kommer att jobba med drift av våra kunders IT-miljöer och lösa uppkomna användar- och driftsproblem av enklare och mer komplicerad art. Du kommer även att ingå i större projektteam och vara behjälplig vid både förstudie, implementation och efterarbete. Tjänsten innebär även arbete med hårdvara såsom switchar, brandväggar, servrar och klienter för att nämna några områden.

Din profil

Tjänsten kräver att du har erfarenhet från IT-branschen och arbetat som Onsite-/2nd line-tekniker (server- och klienttekniker) i minst två år. Du är en problemlösare ut i fingerspetsarna och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du har en bred teknisk kunskap och som person är du initiativrik och arbetar med god struktur. Du är engagerad, kommunikativ och har en genuin förståelse för IT och med pedagogisk förmåga involvera kollegor och kunder på ett professionellt sätt. Du uttrycker dig med lätthet i tal och skrift samt har körkort.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:

  • VMware – ESX
  • Microsoft – AD, Exchange, Office 365 samt klient OS
  • Mac – OSX

Personligt

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och viljan att leverera det där lilla extra.

Vi kan erbjuda

Saldab är ett framstående IT-företag som tillhandahåller en innovativ och trivsam arbetsmiljö där det ges stor möjlighet till utveckling. Vi erbjuder kvalificerade utbildningar och certifieringar inom de senaste lösningarna och tillsammans med motiverande och högpresterande kollegor har du roligt på jobbet samtidigt som du ständigt utmanas i att leverera de effektivaste lösningarna till kund. Här ges du verkligen möjlighet att utvecklas och göra karriär.

Ansökan

Vi samarbetar med Isaksson Rekrytering och Bemanning i denna rekrytering. Vi intervjuar kandidater löpande så ansök redan idag! Du ansöker genom att skcika in din ansökan till ansvarig rekryterare, Ulf Lihammar, ulf@isakssonrekrytering.se, telefonnummer 0708-142555.

Välkommen till en ny karriär!

 

Sökord: IT, tekniker, IT-tekniker, support, supporttekniker, 2nd line, second line, konsult, Consultant, “support consultant”