Vid rekrytering premierar vi personligheten och det där lilla extra drivet – på så vis hittar vi guldkornen som kan hjälpa till att bygga en stabil och blomstrande organisation.

Emma Åstrand
HR-Chef

Vi på Saldab sponsrar inga landslag. Vi har ingen filial i Mumbai och är inte börsnoterade. Vi har inte någon koncernledning i Köpenhamn. Vår ledning är placerad i Sverige, och det är rent utav så att huvudkontoret finns i Malmö.

Trots detta så växer vi snabbt med god lönsamhet. Eller är det så att vi får allt fler kunder tack vare detta? Det kan ju vara så att många kunder faktiskt uppskattar jordnära leverantörer där varje kund har stor betydelse.

I vilket fall som helst är vi på ständig jakt efter fler kollegor. Vi vågar faktiskt lova att vi har grönare gräs, högre i tak och snabbare till beslut än vad många andra av våra branschkollegor har. Det är därför vår personal stannar hos oss år efter år.

Här nedan listar vi aktuella lediga tjänster. Även om din profil inte matchar mot dessa får du mer än gärna skicka in en spontanansökan så har vi dig i tankarna inför kommande behov.

Senaste jobb

Vår kontaktperson

Emma Åstrand

Telefon:  040-620 67 14
Epostadress: emma.astrand@saldabit.se