Vid rekrytering premierar vi personligheten och det där lilla extra drivet – på så vis hittar vi guldkornen som kan hjälpa till att bygga en stabil och blomstrande organisation.

Emma Åstrand
HR-Chef

Vi på Saldab älskar teknik och allt vi kan göra med det för att hjälpa våra kunder stödja och utveckla sina verksamheter. Och vi älskar att göra detta tillsammans med våra kollegor. Dessutom har vi kunder i alla olika storlekar och branscher. Vi kan inte med säkerhet veta vilka behov de kommer ha med några års sikt. Därför tror vi på att alla behövs. Både i form av kompetenser och personligheter. På Saldab har vi därför en vana av att låta människor vara sig själva.

För oss på Saldab har det aldrig varit något självändamål att växa och göra stora vinster. Trots detta har vi vuxit med god lönsamhet. Eller är det så att kunderna väljer oss tack vare det? Det kan ju vara så att många verksamheter faktiskt uppskattar en jordnära leverantör där de vet att de kommer ha en stor betydelse. Därför är vi också ständigt på jakt efter fler kollegor.

Vi vågar faktiskt lova att gräset ÄR grönare här, och att vi har högre i tak och snabbare till handling än vad de flesta av våra branschkollegor har. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans. Det är därför vår personal stannar hos oss år efter år.

Här nedan listar vi aktuella lediga tjänster. Även om din profil inte matchar mot något av tjänsterna får du mer än gärna skicka in en spontanansökan till oss så att vi har vi i tankarna inför kommande behov.

Senaste jobb

Vår kontaktperson

Emma Åstrand

Telefon:  040-620 67 14
Epostadress: emma.astrand@saldabit.se