IT-säljare sökes

Saldab är ett gasellföretag som expanderar – här både vill och kan man stanna!

Saldab behöver nu utöka sin organisation med fler nya medarbetare som kan hjälpa till att leverera mervärden till kund. Saldab har vuxit framgångsrikt sedan starten 2009 och har i dagsläget ett 50-tal anställda i Malmö, Göteborg, Jönköping och Stockholm. Säljavdelningen består av ett prestigelöst högpresterande gäng där en utbredd kundstock är etablerad och nu eftersöks en erfaren IT-säljare till kontoret i Malmö. Företaget växer snabbt och här kan du verkligen göra karriär.

Din profil

Vi ser gärna att du arbetat minst två år som säljare inom IT- infrastruktur och att du är självgående i dina säljprocesser. Som person är du engagerad, driven och tar ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du arbetar strukturerat enligt tydliga och inarbetade processer. Du har en god förmåga att planera ditt arbete i förväg och organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Givetvis är du van vid att ställa upp och hålla deadlines. Det är meriterande om du har kunskap inom:

  • Virtualisering, ex VMware
  • Nätverk, ex Cisco
  • HP – hårdvara (servrar, lagring)
  • Terminallösningar, ex Microsoft, Citrix

Du har en god förmåga att uttrycka dig skriftligt och muntligt i både svenska och engelska. Körkort krävs för tjänsten.

Dina arbetsuppgifter

Som IT-säljare på Saldab skall du aktivt arbeta med försäljning av hela Saldabs produktsortiment. Du kommer att boka och genomföra externa kundbesök, stötta upp och överta befintliga arbetsuppgifter från andra funktioner inom företaget samt upprätthålla ett gott samarbete med våra leverantörer och deras representanter. Det är av central betydelse att du förstår vikten av god CRM-disciplin och en god säljstruktur avseende aktiviteter, rapporter, mål, budget och uppföljningar. På Saldab värdesätter vi din samarbetsförmåga högt och arbetar efter en kommunikativ och lyhörd organisatorisk modell. (Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av 6 månaders provanställning). Vi arbetar med löpande urval så ansök snarast möjligt. Välkommen till en ny karriär!

Klicka här för att söka jobbet.