Saldab har vuxit framgångsrikt sedan starten 2009 och har i dagsläget närmare 70 anställda i Malmö, Göteborg, Jönköping, Lund och Stockholm. Saldab är ett gasellföretag och har fått utmärkelsen 3 år i rad – 2013, 2014 och 2015! Säljavdelningen består av ett prestigelöst högpresterande gäng där en utbredd kundstock är etablerad och nu eftersöks en erfaren IT-säljare till kontoret i Göteborg.

Arbetsbeskrivning:

Som IT-säljare kommer du att arbeta med försäljning av hela Saldabs produkt- och tjänstesortiment. Du har budget och resultatansvar och kommer att arbeta med försäljning mot såväl potentiella som befintliga kunder i främst västra Sverige. Rapportering sker till säljchef. Du säkrar nya affärer vad gäller tillväxt och lönsamhet, vilket innebär att du har det fulla ansvaret för att hålla ihop en affär från första kontakt till avslut. Du ansvarar även för offert- och avtalshantering och är aktiv i att skapa relationer med dina kunder.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har ett stort eget driv och engagemang för att utveckla affärer och förmågan att skapa nya affärsmöjligheter. Du är mycket resultat- och lösningsorienterad och arbetar självständigt mot högt uppsatta mål och strävar ständigt efter att överträffa dina kunders mål och förväntningar. Vi ser att du har flera års erfarenhet av försäljning och minst två års erfarenhet från försäljning av IT-infrastruktur. Du har mycket goda IT-kunskaper, är affärsmässig och har förmågan att sätta dig in i kundens behov och hitta smarta och kreativa lösningar för att säkerställa rätt leverans till kund. Självklart behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Personligt:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och viljan att leverera det där lilla extra.

Ansökan:

Vi samarbetar med rekryteringsföretaget PS Partner, ansök på www.pspartner.se För ytterligare information kontakta Elin Mankert på 0723-200761, elin.mankert@pspartner.se eller Johan Sjöberg på 0761-709851, johan.sjoberg@pspartner.se

 

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt!