Saldab: Homeenter, ett bolag inom Bonnierkoncernen, är skandinaviens största distanshandelsföretag inom film, musik och spel. Homeenter har valt att samarbeta med Saldab inom områdena IT-drift, IT-kompetens och produktförsörjning.

Avtalet innebär bland annat att Saldab bistår Homeenters egen IT-avdelning med specialistkompetens. Saldab levererar även servicedesk, beredskap, övervakning och disaster recovery-lösning för Homeenters webbplattform.

-"Vi är mycket glada och stolta över att ha fått förtroendet av Homeenter att ta ansvar för deras IT-drift och även stötta deras interna IT-avdelning med specialistkompetens. Vi ser uppdraget som en kvittens på att vår satsning på högkvalitativa och flexibla tjänster i kombination med riktigt kompetent personal är helt rätt. Vi välkomnar Homeenter som kund hos oss och hoppas att de kommer att trivas med oss som leverantör" säger Daniel Marceau, VD på Saldab.

-"Homeenter, vars närvaro på webben är affärskritisk behövde en samarbetspartner som förstod och kunde stötta vår affär såväl som integrera med våra processer. Saldab har verkligen visat att man har verktygen och den kompetens som behövs för att hjälpa oss att driva vår affär på ett effektivare sätt." säger Johan Markholm, CFO/CIO på Homeenter.

För mer information kontakta:

Daniel Marceau, VD, Saldab IT AB

Tel: +46 40 620 67 01

Johan Markholm, CFO/CIO, Homeenter AB

Tel: +46 40 690 82 02

 

Om Homeenter: Homeenter bildades 1973 och är Skandinaviens största distanshandelsföretag inom film, musik och spel. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret ligger i Malmö. Homeenter ingår i Bonnier AB, som är en av Nordens/Europas största mediekoncerner med cirka 175 företag och verksamheter.

http://www.homeenter.com

 

Om Saldab: Saldab erbjuder IT-tjänster för att kunna möta våra kunders totala behov inom informationsteknik. Saldab ska med marknadens mest kompetenta och engagerade medarbetare erbjuda kunskap, produkter och tjänster inom IT-området med högsta möjliga kvalité och kundnöjdhet.

Hem