Det har gjorts många undersökningar som visar att själva inköpskostnaden för exempelvis en PC inte ens står för hälften av den faktiska kostnaden under dess livslängd. Den största kostnaden är administration, uppgraderingar, användarsupport och produktivitetsbortfall. Detta påvisar vikten av att välja rätt produkt redan från början. På Saldab har vi därför ett tätt samarbete med de leverantörer som vi anser är ledande inom sitt område. Detta i kombination med vår mer än 20 år långa erfarenhet, och kompetenta och engagerade medarbetare gör att våra kunder kan känna sig trygga med våra förslag på produkter och lösningar.

I vår webshop har vi närmare 130 000 produkter. Men det är egentligen ganska ointressant. Vad vi på Saldab gör är att hjälpa våra kunder få ut så mycket som möjligt av sina IT-investeringar. Därför lägger vi upp ett fokussortiment som är skräddarsytt efter respektive kunds unika behov och förutsättningar, och vad gäller förfrågningar utanför detta sortiment så har vi ett gott samarbete mellan våra säljare och konsulter för att ta fram rätt produktförslag direkt.

Saldab ingår i Dustin Group som är marknadsledande på hårdvara i Norden.

Saldab Produktförsörjning

Finansiering

Genom våra finansieringspartners kan vi erbjuda finansiering- och försäkringslösningar anpassade efter respektive kunds unika behov.

Hyra

Hyra är anpassat för utrustning där den tekniska utvecklingen går snabbt eller som ska bytas med jämna mellanrum.

Leasing

Leasing är anpassat för utrustningstyper som har en lång livslängd och som kunden sannolikt kommer att vilja behålla efter avtalstidens slut.

Försäkring

Om utrustningen är finansierad via Saldab så är det bara att kontakta vår SeviceDesk om utrustningen blir skadad eller stulen.

Funktionshyra

Funktionshyra är lämpad för utrustning som är relaterad till hög produktion av enheter och behov av kontinuerlig tjänst och förbrukning.

Klienthantering som tjänst

Genom vår tjänst för klienthantering kan ni verkligen maximera nyttan med era IT-investeringar. Klienthantering kan erbjudas på kundens befintliga hårdvaruplattform eller köpas som en paketerad tjänst som även innehåller själva hårdvaran. Läs mer om klienthantering här.

Vår kontaktperson

John Klaar

Telefon:  040-620 67 05
Epostadress: john.klaar@saldabit.se