Erfarna Projektledare inom IT sökes till växande Saldab!

Saldab expanderar och behöver nu utöka sin organisation med fler drivna medarbetare.

Saldab är ett framgångsrikt IT-företag med fokus på hosting och tjänster. Sedan starten 2009 har vi vuxit stadigt och i dagsläget är vi 60 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Jönköping. I vår snabbt växande organisation ges du möjlighet att ta dig an nya karriärsutvecklande utmaningar i sällskap av kompetenta, hungriga och positiva kollegor. En utbredd kundstock är etablerad och nu eftersöks erfarna projektledare inom IT till samtliga kontor i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att planera, hantera och ansvara för hela projektprocessen från uppstart till leverans och att vara den överbryggande funktionen mellan presales, säljarna och de tekniska konsulterna. Du skall fungera som spindeln i nätet och stötta upp leveransorganisationen vid behov, samt ta fram leveransbeskrivningar och ”grovplanera” leveranser – därtill vara behjälplig i leverans samt lösa eventuella problem under leverans/implementering.

En viktig uppgift som projektledare är att upprätthålla ett gott samarbete med leverantörer och deras representanter. Du skall kunna motivera och inspirera företagets anställda och ansvara för att säljavdelningen lyckas med sina projekt.

Din profil

Du har minst 2 års relevant erfarenhet från projektledning och en god förmåga att arbeta självständigt i olika team med parallellt varierande arbetsuppgifter. Vi ställer krav på att du har branschkunskap inom IT och infrastruktur och ser gärna att du har arbetat med någon projektmodell, ex Prince2 samt kunskap inom ITIL. Körkort krävs för tjänsten.

Som person är du öppen, nyfiken och vill ständigt utvecklas. Du arbetar strukturerat enligt tydliga och inarbetade processer samt har en god förmåga att planera ditt arbete i förväg och organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Du engagerar dig gärna och har en fallenhet för att driva på och motivera andra. Givetvis är du van vid att ställa upp och hålla deadlines.

Du har en god förmåga att uttrycka dig både skriftligt och verbalt i svenska och engelska.

Uppdragslängd/Arbetstid

Heltid.

Placering

Malmö, Göteborg, Stockholm och Jönköping.

Lön och anställningsvillkor

Enligt avtal.

Startdatum

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till HR-ansvarig Emma Åstrand, emma.astrand@saldabit.se. Om du har frågor rörande tjänsten går det även bra att ringa Emma på 040-620 67 14. Vi intervjuar kandidater löpande. Välkommen till en ny karriär!