Erfarna Nätverksspecialister sökes till växande Saldab!

Saldab expanderar och behöver utöka sin organisation med fler erfarna nätverksspecialister till Malmökontoret.

Saldab är ett framgångsrikt IT-företag med fokus på hosting och tjänster. Sedan starten 2009 har vi vuxit stadigt och i dagsläget är vi 60 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund och Jönköping. I vår snabbt växande organisation ges du möjlighet att ta dig an nya karriärsutvecklande utmaningar i sällskap av kompetenta, hungriga och positiva kollegor.

Din profil som nätverksspecialist 

Vi söker dig med lång erfarenhet av att leverera de bästa lösningarna, antingen internt eller till slutkund. Du kommer att arbeta tillsammans med kunder och kollegor för att aktivt utveckla våra kunders IT-miljöer. I arbetet ingår också att designa och implementera nätverksinfrastruktur både internt och mot slutkund.

Du ska kunna koordinera och utföra ditt eget arbete inom ett eller flera projekt, vanligtvis inom teknikområdet med fokus på nätverksinfrastruktur. I din roll agerar du som rådgivare och teknisk expert inom dina specialistområden. Du har specialistkompetens inom nätverksinfrastruktur i både trådade och trådlösa nät. Du har tidigare erfarenhet och certifieringar  inom:

  • Cisco (CCNA/CCNP, Brandväggar och Switching/Routing, SAN/FC)
  • HP Procurve (Switching/Routing, SAN/FC)

Arbetet kräver att du är initiativrik och självständigt driver arbetet framåt samtidigt som det är viktigt för dig att arbeta på ett strukturerat sätt. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är social, utåtriktad och kommunikativ med god pedagogisk förmåga och har en genuin förståelse för IT.

Självfallet är du ansvarstagande, noggrann och har förmågan att prioritera rätt när det är många bollar i luften. Du har flera års dokumenterad erfarenhet inom IT-infrastruktur med fokus på nätverk. Du har förmodligen arbetat på en större IT-avdelning eller som konsult.

Nyckelord
Tillverkare: Cisco, HP, Fortigate
Teknik nätverk: Switching, routing, brandväggar, säkerhet, infrastruktur, vpn, vlan, telefoni, sip, procurve, Linux.

Uppdragslängd/Arbetstid

Heltid.

Lön och anställningsvillkor

Enligt avtal.

Startdatum

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till HR-ansvarig Emma Åstrand, vänligen maila ansökan till emma.astrand@saldabit.se. Om du har frågor rörande tjänsten går det även bra att ringa Emma på 040-620 67 14. Vi intervjuar kandidater löpande.

Välkommen till en ny karriär!