Erfarna IT-Konsulter inom infrastruktur sökes till växande Saldab!

Saldab expanderar och behöver nu utöka sin organisation med fler drivna IT-Konsulter på fyra orter; Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping.

Vi söker dig med lång erfarenhet av att utveckla IT-miljöer och vill ta dig an en ny utmaning. Som senior IT-konsult kommer du tillsammans med kollegor att leverera förstklassiga IT-lösningar till slutkund. Arbetet utförs från kontoret eller ute hos kund. Du kommer arbeta med flera projekt igång samtidigt, vilket ställer krav på din förmåga att prioritera, koordinera samt utföra dina uppgifter med god struktur. Du kommer att agera rådgivare och teknisk expert för dina specialistområden, vilka innefattar;

  • Nätverksinfrastruktur (Cisco, Fortigate och HP, meriterande med tillhörande certifieringar)
  • Virtualisering (VMWare och Hyper-V)
  • Storage (HP, EVA, 3PAR, ZFS, Nappit. mfl.)
  • VDI/Fjärrskrivbord (Citrix, VMWare, Microsoft Terminal Server)

Som person är du initiativrik och arbetar med god struktur. Du är utåtriktad, kommunikativ och uttrycker dig med lätthet i tal och skrift, både på svenska och engelska. Kvalitet är viktigt för dig och med stor ansvarskänsla och noggrannhet tar du dig an dina uppgifter. Du har en genuin förståelse för IT och med pedagogisk förmåga kan du involvera kollegor och kunder på ett professionellt sätt.  Du som söker har flera års dokumenterad erfarenhet inom IT-infrastruktur med fokus på nätverk. Du har förmodligen arbetat på en större IT-avdelning eller som konsult.

Nyckelord:
Tillverkare: Cisco, HP, Fortigate, Citrix
Teknik nätverk: Switching, routing, brandväggar, säkerhet, infrastruktur, vpn, vlan, telefoni, sip, procurve, RDP, ICA, Linux.
Teknik virtualisering: Vsphere, vCloud Director, Veeam, phdvirtual, Esx, Hyper-v.

Är du den IT-konsult vi söker?

Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Vi samarbetar med Isaksson Rekrytering och Bemanning i den här rekryteringen. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Desiré Thylander, 0707-68 39 00. Sista ansökningsdagen är 5 december 2014, men skicka in din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande.