Erfarna IT-Drift- och Supporttekniker sökes till växande Saldab!

Kontakta mig!

Saldab expanderar och behöver nu utöka sin organisation med fler drivna medarbetare till kontoret i Malmö.

Saldab är ett framgångsrikt IT-företag med fokus på hosting och tjänster. Sedan starten 2009 har vi vuxit stadigt och i dagsläget är vi 55 anställda i Malmö, Göteborg, Jönköping, Lund och Stockholm. I vår snabbt växande organisation ges du möjlighet att ta dig an nya karriärsutvecklande utmaningar i sällskap av kompetenta, hungriga och positiva kollegor.

Din profil som Drift- och Supporttekniker

Vi söker dig som tidigare har arbetat med support och brinner för att ge bästa möjliga service gentemot slutanvändaren. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat kontohantering, felsökning av hård- och mjukvara samt felsökning på servernivå.

Arbetet sker primärt via telefon och mailkontakt samt på platssupport vid behov. Till din hjälp kommer du att ha tillgång till ärendehanteringssystem, kunskapsdatabas och olika fjärrstyrningsprogram.

Vi ser gärna att du erfarenhet av följande:

  • Windows server
  • Citrix
  • Microsoft
  • Officepaketet
  • Exchange
  • Ärendehanteringssystem
  • Remote telefonsupport

Som person är du initiativrik och arbetar med god struktur. Du är engagerad, kommunikativ och uttrycker dig med lätthet i tal och skrift, både på svenska och engelska. Kvalitet är viktigt för dig och med stor ansvarskänsla och noggrannhet tar du dig an dina uppgifter. Du har en genuin förståelse för IT och med pedagogisk förmåga kan du involvera kollegor och kunder på ett professionellt sätt.

Du arbetar strukturerat enligt tydliga och inarbetade processer samt har en god förmåga att planera ditt arbete i förväg och organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Givetvis är du van vid att ställa upp och hålla deadlines.

 

 

Uppdragslängd/Arbetstid

Heltid.

Lön och anställningsvillkor

Enligt avtal.

Startdatum

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till HR-ansvarig Emma Åstrand, vänligen maila ansökan till emma.astrand@saldabit.se. Om du har frågor rörande tjänsten går det även bra att ringa Emma på 040-620 67 14. Sista ansökningsdag är den 25 maj, men ansök redan idag då vi intervjuar kandidater löpande.

Välkommen till en ny karriär!