Att snabbt nå ut med information till medarbetare och besökare är en utmaning, men allt fler verksamheter upptäcker möjligheterna med digital skyltning. Fördelarna med digitala skyltar är uppenbara; informationen kan bytas ut i realtid, tryckkostnaderna försvinner, precis som produktionstiden och vilken information som ska visas vid olika tidpunkter kan schemaläggas så att rätt information når rätt målgrupp. Digital skyltning kan helt enkelt bli en skräddarsydd kommunikationskanal för både medarbetare och besökare.

Uppdateringarna sker via ett webbaserat publiceringsverktyg och olika användare kan styra olika delar av innehållet. Systemet är dessutom mycket användarvänligt och därmed enkelt att arbeta med. Vi på Saldab hjälper till att installera systemet, men kan dessutom ta fram designade mallar anpassade efter kundens önskemål. Allt för att hanteringen ska bli så enkel som möjligt. Självklart så har vi även support på systemet.

En av de mest omtalade mobila trenderna just nu är så kallade Beacons, dvs. sändare som kan användas inom Retail industrin för att direkt i butiken ha möjlighet att kommunicera med kunderna. Beacons har använts inom mobil marknadsföring i flera år, men intresset och uppmärksamheten för tekniken ökade rejält i samband med att Apple lanserade iBeacons.

iBeacons är ett inomhuspositioneringssystem som skickar ut push-meddelanden till iOS-enheter i dess närhet. Några exempel på användningsområden är meddelande om rabatterade produkter och information om nya produkter, men tekniken möjliggör även betalning utan kort.

Vi på Saldab ser med stort intresse på möjligheterna som Beacons-tekniken innebär och vill gärna hjälpa Retail industrin att förbättra kommunikationen med sina kunder genom att införa lösningar baserade på denna teknik.

Vårt erbjudande

Välkomna företag med namn och logotyp
Informera om tjänster och erbjudanden
Information från intranät
Driftsinformation och nyckeltal
Trafikinformation
Klocka och väder
Nyheter

Vår kontaktperson

Mikael Kvist

Telefon:  040-620 67 22
Epostadress: mikael.kvist@saldabit.se