Kundcase

Kontakta mig!

Advenica säkrar sin e-post med Voltage SecureMail

Översikt Advenica är en ledande europeisk leverantör av IT-säkerhet. De erbjuder avancerade lösningar och tjänster för IT-säkerhet för affärsdrivande informationsutbyte och säker digitalisering. I över 20 år har Advenica gjort det möjligt för företag och organisationer att ta digitalt ansvar genom att till tillhandahålla framtidssäkrade och hållbara lösningar. Utmaning Advenica arbetar i huvudsak med kunderLäs mer.
På Ray Metallfabrik blev migreringen en framgång

På Ray Metallfabrik blev migreringen en framgång

När Ray Metallfabrik behövde uppgradera sin IT-infrastruktur tog de hjälp av Saldab som de också tecknade ett SLA-avtal med för den framtida driften.

Saldab hjälper GDL mot effektivare logistiklösningar

Stark tillväxt med rätt verksamhetsfokus på GDL Transport

När GDL:s moderbolag DSVM Group beslutade att decentralisera IT och andra servicefunktioner till bolagen i Sverige och Danmark var de snabba med att komma till handling. Här blev Saldab en viktig del i GDL:s strategi för att förändra sättet som IT bedrevs på inom organisationen.

Nu är det ordning och reda på lagret hos Aditro Logistics

När fyra nyförvärvade bolags IT-miljöer skulle få en gemensam struktur blev det större utmaningar än förväntat för Aditro Logistics som arbetar med tredjepartslogistik. Men sedan Saldab blev Aditro Logistics helhetsleverantör inom IT infrastruktur har det blivit ordning och reda.

Att baka med kärlek

När valet av ny It-partner skulle göras berättar Christina att hon upplevde att andra leverantörer inte riktigt passade Pågen. Saldab däremot kunde matcha deras önskan om ett samarbete där lösningar kan skräddarsys utefter kundens behov.

Saldab hjälper Fingerprint att expandera

På Fingerprint Cards AB i Göteborg arbetar man med något av det mest personliga vi har: fingeravtryck.

Saldab tar helhetsansvar för Evidensias IT-drift och telefoni

Högt ställda krav på tillgänglighet och tillgång till bra service dygnet runt gjorde Evidensia till helhetskund hos Saldab.

Ligger inte på latsidan

Nästan all serverkapacitet var förbrukad och en ny lösning var nödvändig för att Sängvaruhuset SOVA skulle kunna fortsätta växa. Det problemet försvann när Saldab tog hand om företagets servermiljö och alla andra IT-relaterade tjänster som sängvaruhuskedjan behöver.