Teknisk projektledare till Malmökontoret!

Kontakta mig!

Saldab expanderar och behöver nu utöka vår organisation med en teknisk projektledare till huvudkontoret i Malmö.

Saldab är ett framgångsrikt IT-företag med fokus på hosting, hybridlösningar, molntjänster och funktioner. Sedan starten 2009 har Saldab vuxit stadigt och är i dagsläget 80 anställda på sina 5 kontor – Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping och Lund. Saldab är ett gasellföretag och har fått utmärkelsen de senaste fyra åren i rad. I denna snabbt växande organisation ges du möjlighet att ta dig an nya karriärsutvecklande utmaningar i sällskap av kompetenta, hungriga och positiva kollegor. Läs mer om Saldab på www.saldabit.se

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av att planera, hantera och ansvara för hela projektprocessen från uppstart till leverans. Du fungerar som den överbryggande funktionen mellan presales, säljarna och de tekniska konsulterna. Du är spindeln i nätet och stöttar upp leveransorganisationen vid behov samt tar fram leveransbeskrivningar och ”grovplanerar” leveranser – därtill vara behjälplig i leverans samt lösa eventuella problem under leverans/implementering.

Projektens storlek varierar från mindre till större projekt, både räknat i antal inblandade och i projekttid. Arbetet innebär direktkontakt med såväl beställare, leverantörer, tekniker som slutanvändare. Du skall även kunna motivera och inspirera företagets anställda och ansvara för att säljavdelningen lyckas med sina projekt. I din roll som projektledare kommer du även ingå i vårt projektkontor där vi samlar projekt samt utvecklar processer och verktyg.

Din profil

Vi söker dig som har:

  • Minst 3 års relevant erfarenhet från projektledning
  • Branschkunskap inom IT och infrastruktur
  • God förmåga att arbeta självständigt i olika team
  • Erfarenhet av arbete som IT-tekniker/konsult är mycket meriterande
  • Erfarenhet av arbete i någon projektmodell samt kunskap inom ITIL är mycket meriterande

Som person är du öppen, nyfiken och tar ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du arbetar strukturerat enligt tydliga och inarbetade processer samt har en god förmåga att planera ditt arbete i förväg och organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Du engagerar dig gärna och har en fallenhet för att driva på och motivera andra. Givetvis är du van vid att ställa upp och hålla deadlines.

Du har en god förmåga att uttrycka dig både skriftligt och verbalt i svenska och engelska. Körkort krävs för tjänsten.

Vad vi kan erbjuda dig

Saldab är ett framstående IT-företag som tillhandahåller en innovativ och trivsam arbetsmiljö där det ges stor möjlighet till utveckling.

  • Vi jobbar med några av Sveriges mest spännande företag och här ges det möjlighet att arbeta inom olika segment och branscher.
  • Vi tar vara på våra talanger och ser till att utveckla individen, både på lång och kort sikt
  • Vi erbjuder kvalificerade utbildningar och certifieringar inom de senaste lösningarna

Uppdragslängd/Arbetstid
Heltid

Placering
Malmö

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Startdatum
Enligt överenskommelse

Ansökan

Välkommen med din ansökan till HR, Stine Lövstad, stine.lovstad@saldabit.se. Har du frågor rörande tjänsten går det även bra att ringa Stine på 040-620 67 52. Sista ansökningsdag är den 31 Mars, men ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen till en ny karriär!

Om Saldab
Saldab är ett framstående IT-företag som tillhandahåller en innovativ och trivsam arbetsmiljö där det ges stor möjlighet till utveckling. Vi erbjuder kvalificerade utbildningar och certifieringar inom de senaste lösningarna och tillsammans med motiverande och högpresterande kollegor har du roligt på jobbet samtidigt som du ständigt utmanas i att leverera de effektivaste lösningarna till kund. Här ges du verkligen möjlighet att utvecklas och göra karriär.